Gör man så?

Inläggen blir lite sporadiska men det får ni ta. Idag när vi gick hem från en trevlig fika med Arvid, Hanna och lilla Isak så sa Niko att jag har ju massa att skriva om men det är bara det att orken inte finns. Men en sak vill jag skriva om, en liten incident från idag.
 
När vi var på ICA så stod jag och betalade medan Niko höll Levis och skulle packa påsen. Helt plötsligt ser jag hur en okänd kvinna kommer och tar Levis ifrån Niko (alltså inte på ett elakt sätt men lyfter ändå bort honom). Mitt mammahjärta börjar dunka som bara den och jag undrar vem fan det är som tar min son. Niko såg ju glad ut och packade påsen men ändå, så gör man inte i min värld! Hon hade sagt nåt i stil med att hon skulle hjälpa pappa så han kunde få packa sin påse. Men då packar man väl påsen istället än tar ett okänt barn? Tanken var väl god innerst inne och fler borde vara så hjälpsamma men jag tycker ändå inte att man tar barnet då... Eller vad säger ni? Är det jag som är mesig?
 
 

Dopet

Ett litet inlägg till - om Levis dop som jag nämnt tidigare. Dopet är nu avklarat sen 1½ vecka tillbaka och jag njuter nu i fulla drag av att det äntligen är över. I sista sekund fick jag för mig om att sjunga på dopet, vart det kom ifrån vet jag inte alls. Men jag tog mod till mig och framförde "älskade barn" åt min älskade son. Det blev väldigt darrigt men jag gjorde det i alla fall till allas förvåning (berättade det inte för någon). Levis skötte sig jättebra under dopet, skrek bara en liten liten stund och sov sedan igenom resten - han vaknade när det var dags för vattnet på huvudet men verkade inte bry sig utan slockande igen :)
 
Även fikat var mysigt och om man får skryta även gott och fint! Tror det blev som jag tänkte mig, allt gick i grönt och vitt och allt fika hade jag gjort själv! Vi var ungefär 55 pers med barn inräknat och jag kommer aldrig baka så mycket igen i hela mitt liv :P Levis fick superfina presenter av alla och jag tror att även han är nöjd med hans dag.
 
Bjuder på två kollage - ett på lite dopbilder på Levis och sen ett på allt fika :)
 
 

Glöm inte följa mig på instagram frubexx är namnet (den är privat men bara att skicka förfrågan)
 

Shrek-bebis

Min shrek-bebis fick också en shrek-bebis :)


Dålig

Lagt ner bloggen lite halvt... Följ mig på instagram ist :) frubexx (eller rebmat - är lite osäker) heter jag där :)