OK!

En OK stämpel fick han allt - och mer därtill! Han fick så mycket beröm och skötte sig exemplariskt och pratade för fullt! Lillen, som jag alltid trott varit en knubbis, visade sig vara lång och smal! 8670g & 70 cm kärlek! Alltså en ökning på 700g och 5 cm på 1 och en halv månad! Han växer så det knakar hjärtat!

Nu sova, imorgon flyga!


Glömska

Nu har jag glömt bort att jag startat upp bloggen igen, det har helt försvunnit!
 
Jag tycker det är väldigt mysigt att vara mammaledig och njuter av det till fullo. Dagarna brukar bestå av sovmorgon till ca 10, sedan får Levis gymma lite medan jag äter frukost. Sedan ska han upp och mysa lite eller åka lite gåstol.   Sedan är det lite mat lite då och då, lite blöjbyten med, sen är det lite sångstunder, lite bus, lite promenader och så brukar det oftast bli ett bad med mamma och sedan lite nakenfis träning sen somnar han så småningom. Det där med rutiner vid sänggående och så är inget jag/vi stressar på. Det kommer när det kommer känner jag, sålänge    vi och Levis är glada och nöjda är det bra. Han sover alltid första passet i sängen fortfarande, sen får han ligga och mysa i vår säng och det gör inte mig nåt faktiskt, det kommer en dag när han ska sova i eget rum och då är nog dessa tider guld värda. Han somnar oftast vid bröstet men det gör mig inte heller något, där är han trygg och mår bra och njuter - och vem vill inte somna trygg? Näe helt enkelt, jag är glad, Niko är glad och Levis är glad!
 
Nu ska jag börja plocka ihop mina saker och sen lägga mig. Imorgon kommer BVCdamen hit, sen ska det packar för på torsdag flyger vi upp till Piteå (eller ja Luleå). Flyger för första ggn med Levis! Nervös. Men eftersom han är världens bästa så kommer det gå galant.
 
Lovar en kort update imorgon om han får en OK stämpel i rumpan!

Kroppens återhämtning...

Jag har som inställning att inte skynda på viktnedgången efter graviditeten. Det får ta den tid det tar. Hittills har jag tappat ca 17 kg och har ca 7 kg kvar till inskrivningsvikten, det är jag nöjd med. Dock tycker jag att magen ser likadan ut som efter förlossningen, tills jag jämförde två kort. (Titta nedan) Lite har hänt ändå...

Än är det en bit kvar och mina tigerränder kommer jag ha kvar. Men det är lungt, det är fint på ett sätt, det är ett tecken på vad jag gått igenom, att jag burit vår son i 42 veckor! Ränderna går aldrig ur och dom kommer alltid påminna mig om Levis!


Matdags

Igår var maten så poppis så när den var uppäten skulle bordet slickas rent efter rester :) Man blir även väldigt fin när man får äta själv :)


Nu ska jag försöka igen!

Nu tar jag steget igen. Har många många ggr loggat in på blogg.se för att skriva men så dyker något upp eller jag kommer inte på något att skriva. Egentligen har jag så mycket att skriva för det händer så mycket just nu, speciellt med Levis, det händer så mycket så mycket.

Okej, detta får bli ett litet uppdateringsinlägg så blir det fler normala framöver. Nu är det en månad sen vi var på BVC med honom och då var han 65 cm lång och vägde 7920g, nu ÄNTLIGEN börjar hans vikt plana ut och han följer hans kurva perfekt, en stor kille vi har. 31 oktober kommer dom hit till oss och ska kolla hans utveckling, får se om han får en OK stämpel i rumpan. Annars gymmar han varje morgon, går lite i gåstolen, hoppar i mamma och pappas famn, pratar för fullt, nakentränar varje kväll. Han kan vända sig både från mage till rygg och rygg till mage, menn bara om han känner för det. Nya grejen är att ligga på rygg, rulla till sidan, rulla ihop som en boll och så fortsätter han så tills han har snurrat några varv runt runt runt. Han bjuder ofta på ett härligt skratt och ännu oftare på ett leende. Han tycker om att gå långa härliga höstpromenader med mamma, nu i sittdelen som vi invigde idag!  Han växer så det knakar och har strl 68 i kläder men igår fick han en pyjamas i strl 74 och den satt perfekt så det blir nog att gå över till det lite smått.

Behöver jag säga att jag är stolt över denna lilla filur? Mammas lillstora filidutt! Han sover fortfarande bra om nätterna, somnar han runt 22-23 tiden, vaknar 1-2 ggr per natt för att sedan sova till någongång mellan 8 -10. Vi är så otroligt lyckligt lottade över att ha denna alldeles perfekta pojk hos oss, en som alltid gör alla glada. Han får även smaka lite mat, eller ja får nån tesked varannan dag ungefär, hittills har han fått testa sötpotatis, nästa vecka blir det palsternacka eller morot, har inte bestämt mig än... Tror han tycker om det ändå, han grinar inte illa ändå :)

Hmm, det var nog allt för tillfället, jag SKA bli bättre på att uppdatera. Men nu får ni en liten bildbomb med lite kort :)

 
Levis idag i sittdelen :)                                                Levis morgongymmar
 
 
Mammas älskling                                                    Härlig höstpromenad
 
 
Levis och giraffen Sophie :)                                       Första smakbiten på hans 4 månadersdag
 
 
Far och son!                                                               Mor och son!
 
 
Tills vi hörs nästa ggn, hej då!
 

Önskelista

Kära höstmänniskan (tomten är så långt bort). Jag önskar mig detta av dig! Jag tycker den är jättefin men priset är inte lika fint.
 
Den skulle passa så bra till dessa bodysar som redan ligger i min låda.
 
Kram från Levis