<

Ny hobby

Nyss så hade vi en försäkringsman här, han pratade lite om försäkringar (nehe?!). Det slutade med att vi nu har bra försäkringar och så tror jag att vi har bestämt vad vi ska ha för barnförsäkring sen när han bestämmer sig för att komma :) Så det känns ändå bra. Det är en extra kostnad i månaden men det går ju till något bra i alla fall. Försäkringsmannen var trevlig och var faschinerad över Zeus tassar :)

Jag har fått en ny hobby! Eller det är fel att kalla det hobby eftersom jag gör det så sällan men det är i alla fall något som jag tycker är extremt kul. Nämligen att göra blöjtårtor. Hittills har jag bara gjort två, en till min systerson Lowe och en till Arvid & Hannas lilla Isak. Jag skulle kunna göra blöjtårtor i all evighet för det är så kul! Det går att göra lite som man vill, pynta det med vad man vill och varje tårta kan bli individuell och anpassas efter barnet. Nästan så jag skulle vilja jobba med detta.. Men ja, tror inte man kan göra en karriär på att göra blöjtårtor... Men är det någon som vill beställa så kan jag alltid ställa upp :P Nedan kan ni se kort på de jag gjort. Den i rött var till Lowe som jag valt att pynta med strumpor, scarfs, bitleksak, nappar och napphållare och som "caketopper" ett får och den bruna till Isak som är pyntad med strumpor, bitleksak och scarfs och är toppad med en ko. Egentligen skulle jag vilja ha enfärgade blöjor, eller så att man kan dölja trycket men jag har inte hittat några än.

 

 


Imorgon ska jag till barnmorskan och sedan är det första föräldraträffen! Ska bli kul att se vilka man hamnar med :)

Kommentarer
Postat av: Syster

Du är så duktig! jag vill också lära mig göra blöjtårta! Den står förövrigt orörd (förutom att jag tagit bort "sakerna" i från den :-).) Den är ju så fin så jag kommer ju inte vilja använda blöjorna ju! :-)

Åh vad jag längtar efter min systerson nu! Nu får tiden gå snabbt så han kommer ut snart! Lowes kusin <3

2012-04-12 @ 00:13:30
URL: http://hemmahoscecilia.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback