<

Det blir en tvillingLillen kommer bli en tvilling kom jag på för nån dag sen. Därför var jag tvungen att googla på hur han kommer vara som person enligt stjärnorna! Tror ni det stämmer in på honom :)?

Du är en utåtriktad person som har lätt att få kontakt med andra människor. Andra uppfattar dig som en charmig och generös person full av glädje och roliga idéer. Du tycker om att prata och är inte blyg. Rastlös och otålig som du är trivs du bäst med ett rörligt och omväxlande arbete. Helst ett där du ofta får chans att lära känna nya människor och se nya platser. En av dina sämre sidor är att du sällan har tålamod att fullfölja dina projekt.

Du tycker om att resa och har lätt för språk. Ofta är du händig och kan syssla med konsthantverk.

Det finns en dubbelhet i Tvillingarnas karaktär. Du skiftar ofta humör och kan ena minuten vara glad och pratsam och nästa stund tyst och tankfull. Ena dagen är du en elegant världsdam och nästa dag står du och målar en stol eller skrapar båten i gamla kläder.Kommentarer
Postat av: Linapina

Jesper är tvilling och det där stämmer ABSOLUT inte in på han! Så de kan gå hur som helst ;)

2012-05-30 @ 08:32:18
Postat av: Cuisette

Har många nära vänner som är tvillingar och det där stämmer nog inte riktigt in på någon av dom. Men, något som verkar stämma överens på alla tvillingar är att dom är riktigt, riktigt envisa. :)

2012-05-30 @ 21:42:43
URL: http://www.cuison.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback