<

Äntligen!

Internet har legat nere här hemma ett bra tag och därför har jag inte kunnat uppdatera något. Nu är det äntligen igång och jag kan skriva några rader.
 
Det är sjukt vad tiden går fort! Lillen är redan 12 dagar, det känns dock som att han alltid varit hos oss. Hur var det innan? Det är så mysigt att vakna om nätterna av att han ligger och "pratar" i sängen och spanar runt - ännu mer mysigt är det när man märker att han ligger och tittar på en och ler lite smått. Vi är fortfarande bortskämda med att ha en grabb som sover och äter som han ska. Vi sover om nätterna och har det mysigt om dagarna!
 
Igår var det första besöker på BVC och skrutten växer som han ska! Födelsevikten var 3770g, efter 5 dagar 3760g och nu efter 11 dagar 4150g! På 6 dagar har han gått upp 390g! Det är ju hur mycket som helst - men det är väldigt skönt att han växer som han ska :) Ska dit på tisdag igen får se hur det ser ut då :)
 
Snart ska vi iväg på semester med grabben och han ska först få träffa hans norrländska släkt och sen hans småländska :) Sen har vi en mysvecka när niko är ledig här i uppsala :)
 
Nu vaknade lillskrutten, ska ta hand om honom och sen fixa käk :) Förhoppningsvis kan jag uppdatera bättre nu när internet förhoppningsvis fungerar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback