<

Att väcka ett litet barn

Här kommer ett litet tips till alla er som tycker att ni spenderar för lite tid med eran vakna bejbis. Jag har en fantastisk fru som tydligen anser att Levis sover för mycket, så hon har utvecklat en otrolig metod för att väcka honom.
 
Börja med småförsök som att hicka väldigt högt när du håller honom. Det borde åtmindstonde ta barnet ur djupsömnen. Om han nu inte öppnar ögonen så var inte orolig. Smäll gärna igen dörrarna hårt, tappa omedvetet tunga och metalliska föremål i backen så de låter ljudligt och ibland kanske långvarigt. Hjälper det fortfarande inte får ni hemskt gärna upprepa dessa saker flera gånger. Det absolut bästa tipset är att glöm gärna bort att ni har ett litet barn, då gör ni dessa saker omedvetet och kan väcka ungen med gott samvete. Om ni följer tipset garanterar jag en vaken, smått livrädd och nervös liten krabat.
 
Sen så ska jag väl vara den första som bryter isen här. Om ni tittar på bilderna från förra inlägget, blir ni inte lite smått sugna på att se Shrek? Alltså, Levis är otroligt söt och vacker, men vissa gånger får man känslan av att slå på någon av Shrek filmern... Vet inte varför.. Kanske är det öronen..?
 
Touch And Go
//Saint Nikolaus

Kommentarer
Postat av: Frida

Det är fingrarna som skymtar fram på sidorna av hans huvud som för tankarna till shrek. ;)

2012-07-27 @ 22:14:14
Postat av: Sandra N

hahaha! dog lite. shrek-levis ;) gillar rebeccas stil..

2012-08-11 @ 01:37:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback