<

Uppdatering

Idag blir vår älskade Levis 2 hela månader och jag kan inte förstå att tiden har gått så fort. På nåt sätt känns det som vi alltid haft honom hos oss men å andra sidan så känns det inte som vi haft honom 2 månader... Han är i alla fall helt fantastisk och kärleken växer och växer för lillskrutten. Kolla bara nedan vad han vuxit sen han föddes. På den vänstra bilden är han 1 dag och den andra bilden är tagen idag. Älskade älskade barn!
 
 
Igår hade ju jag och Niko vår första bröllopsdag. Känns konstigt att inte bara ha årsdag eller förlovningsdag - bröllopsdag är stort! Bomull firade vi. Vi hade dagen till ära fixat barnvakt så min kära vän Nattis och hennes trollungar Jordan och Alba stod för barnvaktandet. Jag och Niko gjorde oss iordning lite och åkte sedan iväg för att lämna Levis på riktigt för första gången - innan har vi lämnat till våra föräldrar i nån timme men aldrig såhär länge. Vi åkte och åt på Dragon Gate - ett ställe innan Gävle där vi åkt förbi många många när jag bodde i Gävle och sagt att vi ska till så nu tog vi steget. Det var fint och häftigt men maten var sådär. Sällskapet var bra i alla fall :) Jag kunde faktiskt slappna av på riktigt och inte titta telefonen hela tiden, tror inte jag tittade till den någon gång ens. 4 timmar senare var vi hemma igen och Levis såg ut att trivas toppen hos tant Nattis.
 
Förra veckan hade vi hemester (semester på hemmaplan - allt som ligger nära Uppsala). Vi gjorde mycket och testade sakerna tills nästa sommar då Levis är större :) Vi började med en tripp till Mariehamn, åkte till Furuvik, besökte Ulva Kvarn och tillsist Parken Zoo i Eskilstuna. Hemester borde man ha oftare - det behöver inte alltid kosta så mycket. Dock har jag hittat en grej jag vill göra nästa sommar, hyra en husbil! Det vore kul.
 
Tills vi ses nästa gång, ha det bra!
 
 

Kommentarer
Postat av: Cuisette

Herrejisses vad han har vuxit! Bra att man tar bilder, annars missar man väl hur mycket dom har växt. Och riktigt söt är han också! :)

2012-08-16 @ 12:58:26
URL: http://www.cuison.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback