<

Minisemester

Ursäkta uppehållet i bloggen. Vi har en riktig familjesemester vecka nu och reser runt och har oss. Vi började som jag skrev i måndags med att åka eckerölinjen till mariehamn för att spendera en natt på hotell där. Mariehamn var en liten men mysig stad. Vi gick en långpromenad och kollade på staden och gick vid vattnet och hade det super. Kvällen bjöd på trerättersmiddag och det var Levis första restaurangbesök. Det bjöds på skärgårdstapas till förrätt, lamm med potatiskaka till varmrätt och havtornglass med bär till efterrätt. Det var riktigt gott och vi gick mätta och belåtna därifrån. Levis var så snäll på natten och väckte mig endast en gång vilket var väldigt skönt och behövligt. På färjan hem dan efter hände en rolig grej. En man, som såg ut som en mc-knutte med långt grått skägg i 50-60årsåldern, kom fram till mig och frågade om han fick hälsa på mitt barn. Jag sa ja och han la en hand på Levis huvud. Han frågade om jag var lugn under graviditeten för att man såg på Levis hur lugn han var. Sedan gick han iväg en bit och kom sedan tillbaka och sa "ditt bäcken är inte helt återställt efter förlossningen, det är väldigt väldigt nära men du är inte riktigt där". Jag förstod inte riktigt vad han pratade om och han fortsatte med att säga "Ja jag vet att jag drack baileys och vodka till frukost men jag säger som det är ändå. Du borde uppsöka en kiropraktor så du inte får problem. Det blir min present till dig, för att jag fick hälsa på din son". Så vem vet, jag kanske borde uppsöka en kiropraktor o kolla upp mitt bäcken.. Hur han såg det vettifan. Mariehamntrippen var helt fantastiskt och det var så mysigt att komma iväg en sväng.
 
Dagen bjöd på Furuviks och deras lilla mysiga djurpark. Det är så härligt att gå omkring där, det är så fint och härligt. Vi tittade på alla djuren, åt och spelade på hjul. Vi har ett nummer vi alltid tar på lotteri osv, nr13, eftersom det är vårt vigseldatum. Denna gång glömde jag att ta nr 13 på ett chokladhjul och gissa vilket nummer som vann? nr 13!! FAN! Där hade jag kunnat vinna en stor chokladkaka. Senast vi var på Furuvik så vann vi en stor chipsförpacknings med massa chipspåsar i. Och vad tror ni vi vann denna gång? Jo detsamma, på nr13! Furuvik var mysig, Levis var supersnäll och go!
 
På lördag bär det av till Eskilstuna Zoo och då ska Levis gudfar Simon följa med också. Så härligt att ha en riktig semestervecka och göra en massa saker hela tiden! Härligt!
Nu ska jag titta lite på OS och sedan sova. Bjuder ändå på två bilder, en på far och son och en på mor och son :)
 

Kommentarer
Postat av: -Jenny-

Coolt med gubben. Jag hade nog gått till en kiropraktor jag. Tänk om du inte gör det, och så får du problem. Men lite läskigt om han har rätt....

Svar: Ja jag funderar på att kolla upp det :) Ska prata med min BM när jag går på återbesök efter förlossningen :)
Fru Mattheos

2012-08-10 @ 07:00:28
URL: http://ommigochmitt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback