<

Bilduppdatering!

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera bloggen men jag har inte så mycket spännande att skriva om!

Hade gravidfotografering med Ellen igår (www.ellenkarlsson.se) och vi fotade på samma ställe som vi hade bröllopsfotograferingen på. Det var riktigt kul och jag tror att bilderna blev jättefina :) Sen var det avslutning på föräldragruppen också. Tårta skulle vi få att fika på men det blev det ju inte!

Byggde ihop spjälsängen idag för nu ska katterna tränas! Hittills har det gått jättebra. Sängen var så fin när den var bäddad men nu ser det ut som en rymdsäng då vi täckt den med aluminiumfolie vilket visst skulle vara bra för att få katter att inte vara i sängen. Har kort på det men sängen är inte på rätt plats och fotoväggen man ser i bakgrunden ska få två nya kort ist för två tillfälliga kort - men jag är nöjd med väggen annars :)

 

                                       

Bjuder på lite övriga bilder också. Ett på Niko och gammelvovven Alex! Alex nya favorit är Niko och så fort jag försvinner från sängen så passar han på att tar min plats och frågan är vart jag ska sova. Den andra är på Niko och katterna och man ser ju tydligt vem dom föredrar! Tur att jag har lillkillen i magen så jag slipper känna mig ensam.

 

Sen vill jag avsluta med en bild... Jag har varit så glad att jag inte varit så svullen nu under graviditeten - eller ja, fingrarna har varit svullna ett tag vilket gör att det nu är så tomt på mitt ringfinger... Ingen förlovnings- eller vigselring där.. Det känns tomt. På min stora 25 årsdag så insåg jag att det inte bara var fingrarna som var svullna... När jag tog av mig strumporna så fick jag en chock! Kolla hur jag typ ser ut nu för tiden!!

                                      

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback